CounterBee időmérő
CounterBee időmérő
CounterBee időmérő

Időmérés egyszerűen

CounterBee

Mérd korrekt, elszámolható módon az egyes projektekre, feladatokra fordított munkaidőt - akár egyénileg, akár a teljes csapatodat felügyelve.

A CounterBee könnyen kezelhető, hatékony időmérő eszköz Windows kliensprogrammal és felhőben történő adattárolással, magyar nyelvű felhasználói felülettel.

Regisztrálj, és már használhatod is az ingyenes FreeBee-t, vagy próbáld ki 7 napig kötelezettségek nélkül a bővebb funkcionalitással rendelkező OneBee-t!

mobile

Mit vársz el egy időmérő szoftvertől?

CounterBee időmérő jellemzői
Rögzítse a munkaidőt, akár egyszerre több időmérővel

Előfordult már, hogy miközben az egyik ügyfeled telefonhívásait intézted, közben egy másiknak képet szerkesztettél egy Facebook kampányához? Sokan vannak, akik multitask-ban dolgoznak, ezért elvárható, hogy párhuzamosan akár több időmérő is fusson. Hiszed vagy sem, ezt még a nagyobb időmérő szoftverek sem mind tudják. A CounterBee képes rá.

CounterBee időmérő jellemzői
Összesítse a feladatokra fordított időt

Különbözőek vagyunk, különböző feladatokkal. Óradíjas szerződéssel dolgozó virtuális asszisztensek, havi fix órában megállapodott vállalkozók, hosszabb-rövidebb projektekre szerződők. Van aki heti, van aki havi szintű, mások pedig projektszintű kimutatást szeretnének látni. A CounterBee ezt is tudja.

CounterBee időmérő jellemzői
Készítsen riportot

Mit ér egy időmérő, ha nem képes jelentést generálni a rögzített adatok alapján? Ez a riport az elszámolás alapja lehet a megrendelő felé. Korrekt, átlátható listára van szükség, melyet aztán kinyomtathatsz, vagy emailben megküldhetsz a szerződött partnerednek. Jól sejted, a CounterBee ebben is a segítségedre lesz.

team1
banner1

Kiknek való a counterbee?

A CounterBee három verzióban érhető el, kezdve az ingyenes FreeBee-vel, amely az egyéni vállalkozók, pl. virtuális asszisztensek munkáját támogatja. A OneBee már statisztikákkal is segíti a feladatokra fordított idő elemzését. A TeamBee-vel pedig együttműködő csapatok, pl. home-office vagy remote dolgozó munkavállalók munkaórái rögzíthetőek, és tekinthetőek át egyénileg, illetve csoportosan összesítve is.

A CounterBee mindhárom verziója azt teszi, amire szükséged van: időt mér a leghatékonyabb módon. A feladat megkezdésekor elindítod az időmérőt, elvégzed a feladatot, majd leállítod az órát. Ha utólag rögzítenél be egy időtartamot, mert például terepen voltál, az sem akadály. Ha szeretnéd, szöveges megjegyzést is fűzhetsz a lezárásra kerülő mérési ciklushoz. Ha munka közben megzavarnak egy telefonhívással, a pillanatleállítóval is megállíthatod az időmérőt. A multitask sem okoz gondot, mivel több időmérőt is futtathatsz egyszerre. Pontosan azt tudja, amire szükséged van.

aboutus

Mit nyerhetsz a counterbee-vel?

Talán furcsán hangzik, de rengeteg időt. A CounterBee megspórolja Neked azokat az órákat, amiket a munkaidőd feljegyzetelésével, vagy az üzleti partnered felé történő munkaidő-kimutatások készítésével töltöttél. Mennyivel hasznosabb dolgokra is fordíthatod ezt az időt...

Engedd, hogy a CounterBee levegye a válladról ezt a terhet! A CounterBee időmérő hű társad lesz, és kiszolgálja az igényeidet:

CounterBee időmérő jellemzői
Munkaidő mérése, akár egyszerre több időmérővel
CounterBee időmérő jellemzői
Lehetőség a munkaidő időtartamának kézi rögzítésére
CounterBee időmérő jellemzői
Riportkészítés heti vagy havi időszakra, illetve a projekt futamidejére
CounterBee időmérő jellemzői
Exportálható listák